Dozen vol met liefde

Webshop Ludus Box lanceert een fraaie papieren productie met hun Date Night Boxen. Er zijn verschillende pakketten te kiezen voor een thematische date night.

Date Ludus Box Klein 430x354 1

Het idee van de box vindt zijn oorsprong tijdens de Corona-periode. Een periode waar daten buiten de deur niet mogelijk was. “We zijn gestart met het regelmatig organiseren van gezellige date nights voor elkaar, gewoon thuis. Vaak kregen we toen van vrienden de vraag of we nog leuke ideeën voor hen hadden. Het idee ontstond om deze activiteiten in boxen te stoppen,” aldus Benjamin Catsburg, oprichter van Ludus.

Elke box bevat een unieke bezigheid, variërend van ontspannend tot compleet krankzinnig. Denk aan een avond samen kaarsen maken, elkaars liefdestalen ontdekken, of het uitvoeren van 88 gekke opdrachten in en rondom het huis. Een box bevat alle benodigde producten voor de activiteit en neemt je mee door een uniek verhaal met gedetailleerde stap-voor-stap uitleg. Mede-oprichter Dorien Catsburg licht toe: “In je thuisomgeving ontdek je samen met je partner de nieuwe ervaringen die de date boxen met zich meebrengen. Je doet activiteiten die je anders misschien niet zou doen. Met de box beland je in een compleet andere sfeer, waardoor partners elkaar op een vernieuwende manier leren kennen.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK