ECO3 introduceert Eclipse Pro

Verbeterd contrast, gemak en kostenbesparingen in procesvrije offsetplaattechnologie. Dat heeft ECO3 met de Eclipse Pro gelanceerd.

Het gaat om “een ultra-comfortabele procesvrije offsetplaat voor een eenvoudigere en slimmere manier van drukken”. De procesloze offsetplaat is geschikt voor het commerciële segment en biedt een uitzonderlijk groot afdrukbereik, een superieur en stabiel beeldcontrast en een uitstekende krasbestendigheid.

Eco3 Introduceert Eclipse Pro

In het kader van ECO3’s visie om prepress- en printoplossingen te leveren die geschikt zijn voor de wereld van morgen, introduceert het bedrijf zijn nieuwste innovatie op het gebied van offsetplaattechnologie, Eclipse Pro. Deze geavanceerde procesloze drukplaat is gebaseerd op ECO3’s klantgerichte aanpak, die Ecology, Economy en Extra Convenience omvat om de efficiëntie te optimaliseren en duurzame groei te ondersteunen.

“De nieuwe ultra-comfortabele Eclipse Pro-plaat is een nieuw onderdeel van onze Total Solutions-aanpak, die gebruikmaakt van een breed, geïntegreerd portfolio van platen, apparatuur, software en expertise om drukkerijen meer waarde te bieden”, zegt Iris Bogunovic, Product Manager Plate and CtP Systems. “Eclipse Pro is zorgvuldig ontwikkeld met de behoeften van commerciële vellendrukkers op de voorgrond en garandeert een naadloze integratie tussen gebruiksgemak, tijdsefficiëntie en kosteneffectiviteit.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK