Duurzame samenwerking Bpost en Vinted

Voortaan kunnen de Belgische gebruikers van het Vinted hun kledingstukken op een eenvoudige en duurzamere manier versturen en ontvangen.

Bpost Vinted

Via het online platform Vinted kunnen gebruikers kleding een nieuw leven geven door deze aan andere particulieren te verkopen, of ook zelf ​tweedehands-
kleding te kopen. Dit ondersteunt actief de circulaire economie. Die gemeenschappelijke doelstellingen brachten Vinted en Bpost bij elkaar. 

Hoe gebeurt dat dan? Wanneer de verkooptransactie via Vinted is afgerond en de koper voor levering via Bpost heeft gekozen, kan de verkoper het verzend-etiket tegen een zeer voordelige prijs aanmaken en afdrukken via het Vinted-platform. De koper kan kiezen waar hij zijn bestelling wil laten leveren, en zo hoeft de verkoper zich nooit ver te verplaatsen om zijn pakje af te geven in één van de meer dan 2.000 afgiftepunten van het Belgisch postbedrijf, of in één van de ruim 600 pakjesautomaten in België. Zo’n afhaalpunt ligt voor elk huishouden steeds binnen een straal van maximaal 5 kilometer van hun woning.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK