Tweede leven voedselverpakkingen

DSM kondigt een portfolio aan van herbruikbare en herpulpbare hoogwaardige alternatieven voor conventionele food- en non-food kartonnen verpakkingen.

Dsm

De manier waarop consumenten over verpakkingen denken verandert. Consumenten twijfelen steeds meer aan de milieuvriendelijkheid van de verpakkingen die ze gebruiken, vooral bij voedselverpakkingen.
DSM biedt nu de mogelijkheid om over te schakelen op meer recyclebare harsen die gemakkelijk te formuleren en te gebruiken zijn.
De dispersiecoatingharsen van DSM zijn gericht op producenten van kartonnen verpakkingen voor consumentenvoeding, die duurzame, goed functionerende en betrouwbare primercoatings, inkten en topcoatings willen blijven leveren.
Aan het einde van hun eerste levensduur kunnen de verpakkingen en de voorraad die met deze harsen zijn gecoat, gemakkelijk opnieuw worden verwerkt zonder dat er extra bewerking nodig is.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Laat een reactie achter

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK