Spring naar content
Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

DuSense Spot UV printer van Duplo krijgt optie voor metaalfolie

De DuSense UV-spotvernisprinter van Duplo krijgt een optie voor de transfer van metaalfolie. Voor de transfer van de metaalfolie op het drukwerk, wordt een min of meer gelijkwaardige techniek toegepast als voor het aanbrengen van coldfoil.

dusense-metaalfolieIn de nieuwe machine van Duplo wordt middels warmte de vernis weer een beetje zacht gemaakt, waardoor de metaalfolie er zich kan aanhechten. Piet Sustronck van Igepa zegt dat de configuratie met de twee machines, een nieuwe optie en betaalbare oplossing is voor het veredelen van drukwerk met vernis in verschillende laagdiktes en met metaalfolie.

De DuSense UV-spotvernisprinter kan een max. vellenformaat van 364 x 740 mm verwerken. Met de printer kunnen textuurelementen in één doorgang en in vernislaagdiktes van 20 tot 80 micron op drukwerk worden gespoten.

bron: Grafisch Nieuws

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

In dit najaar worden de trainingen grotendeels online gegeven. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK

Scroll naar boven