Drukwerkdeal breidt managementteam uit met twee topvrouwen

Om de positie als marktleider in het Nederlandse en Belgische druklandschap te versterken, heeft Drukwerkdeal.nl twee topvrouwen met vele jaren e-commerce-ervaring aangetrokken voor het managementteam.

Duurzaam Drukwerk 430x325 1

Ellen van Hemert wordt als Chief Product Officer verantwoordelijk voor de drukwerkwebshop van de toekomst, met een ultieme gebruikerservaring voor de klanten. Ze vervulde die rol eerder bij kaarten- en cadeauwebshop Greetz. Voor die tijd was Van Hemert onder andere actief als portal manager bij folderverspreider Spotta, waar ze aan de wieg stond van het digitale folderplatform Folders.nl.

Carolijn Lentz zal als Chief Commercial Officer leiding en richting geven aan de groeiambities van Drukwerkdeal.nl. De CCO neemt vele jaren aan managementervaring in retail en digital mee en heeft als doel: om de positie van Drukwerkdeal.nl als marktleider te verstevigen en onder meer via innovaties uit te breiden. Eerder werkte Lentz als CCO voor Greetz en designmarktplaats Creative Fabrica en verdiende ze haar sporen in verschillende managementposities bij Bol.com, Kleertjes.com, Paula’s Choice en Albert Heijn.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK