Drukbedrijf.nl uit Amsterdam maakt media uitingen voor ‘Uiltje’

Uiltje Brewing Company, ook wel bekend van de speciaalbieren ‘Bird of Prey’ of ‘De Ysbreeker’, maakt niet alleen heerlijke biertjes. Ook de look-and-feel van de blikjes, verpakkingen en merchandise is fantastisch. Drukbedrijf uit Amsterdam zorgde voor de realisatie.

Drukbedrijf Klant Uiltje

Uiltje heeft een uniek bierpakket samengesteld voor hun Indian Pale-bier genaamd ‘Dikke Lul 3 Bier’. Het pakket, verpakt in hun herkenbare bierverpakking, bevat niet alleen 3 heerlijke biertjes, maar ook een bijpassend t-shirt met de tekst ‘Dikke Lul 3 Bier’. Het bedrukte bierpakket en het bijbehorende t-shirt heeft Drukbedrijf.nl mogen produceren.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK