Bij u nog PDF/X-1a in gebruik?

Recente cijfers suggereren dat minstens 50% van de drukkers nog steeds actief gebruik maakt van de PDF/X-1a standaard bij het aanvragen van PDF-bestanden van klanten (of bij het intern aanmaken ervan). Wist je dat PDF/X-1a een meer dan 20 jaar oude standaard is?

Gwg Webinar

Is uw auto 20 jaar oud? Uw computer? Uw telefoon? Waarschijnlijk niet. Bekijk het GWG webinar om te leren waarom het tegenwoordig een slecht idee is om PDF/X-1a te gebruiken (en wat u in plaats daarvan zou moeten gebruiken). Leer waarom PDF/X-1a 20 jaar geleden een goed idee was, maar nu niet meer. Bekijk modernere standaarden. Stel al je vragen aan de experts.

Dit webinar wordt gegeven door Christian Blaise en David van Driessche, die samen meer dan 50 jaar ervaring hebben met PDF, standaarden en automatisering

Bron: GWG

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK