Drie macs met nieuwe M1 processor

Op de populaire iMac voor onze branche moet nog even worden gewacht. Maar de presentatie gisteren was zeker indrukwekkend te noemen. De MacBook Air, de mac mini en de Mac Book Pro 13″ zijn de eerste drie modellen met de nieuwe M1 processor.

Apple beloofde voor het einde van het jaar Intel te ruilen voor een eigen chip, zoals Apple ook al eigen chips gebruikt voor onder andere de iPhone en de iPad. De nieuwe modellen zijn per direct beschikbaar. De mac mini gaat voor 657 euro (ex. BTW) over de toonbank. Daarmee koop je meteen al een volwassen werkplek.

M1 Beeld2 Header

Apple is van mening dat de Intel processoren niet meer kunnen voldoen aan steeds verdergaande eisen van gebruikers binnen de door hen gebruikte applicaties. De M processoren van Apple luiden een nieuw tijdperk in.

Tim Cook Header

Kijk naar de presentatie, zoals Apple die gisteravond (Nederlandse tijd) heeft gehouden, ingeleid door CEO Tim Cook.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK