Tim Cook belooft dat er ook nieuwe Macs aankomen

Versie 3Apple kondigde vorige week nieuwe iPhones en nieuwe versies van de Apple Watch aan. Gebruikers die zaten te wachten op nieuwe Macs werden niet op hun wenken bediend. Maar Apple belooft beterschap.
Apple-baas Tim Cook heeft in een mail aan klanten beloofd dat er wel degelijk wordt gewerkt aan nieuwe modellen van de Mac. Cook liet zelfs weten dat hij van de Mac houdt en dat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken. Ze moeten alleen even geduld hebben, of om in de woorden van Cook te spreken “stay tuned”.

Analisten menen, dat Apple als eerste met een nieuwe versie van de MacBook Pro op de markt zal komen, gevolgd door eveneens nieuwe modellen van de MacBook Air. Ook wordt er gesproken over een geheel nieuw beeldscherm, dat een zogeheten “5K resolutie” heeft. Hiervoor zou Apple samenwerken met producent LG.

(bron:AGconnect)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK