Doorgelichte cijfers 2018 laat gematigd beeld branche zien

Jos Teunen van het GOC heeft in opdracht van het A&O Fonds Grafimediabranche de CBS cijfers over 2018 onder de loep genomen, geïnterpreteerd en conclusies getrokken.

Het gemiddelde ‘branchebeeld’ ademt nog steeds zorgelijkheid uit, maar er zijn ook wel kleine lichtpuntjes waar te nemen. De redactie van printmedianieuws worstelde zich door alle cijfers en vatte het rapport vandaag samen op haar website. Het artikel is zonder abonnement toegankelijk. Wie het volledige rapport wil lezen, kan kosteloos de PDF downloaden.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK