Direct kopen door scannen billboard

powaDenen kunnen binnenkort via hun smartphone producten en diensten bestellen via billboards op straat. Dat kan dankzij PowaTag, een techniek waarmee consumenten tags in advertenties kunnen scannen en zo direct en snel aankopen kunnen doen. Het bijzondere aan PowaTag is dat hiermee vanuit elk reclamemedium aankopen gedaan kunnen worden of dit nu vanaf drukwerk, een scherm of vanuit een audiofeed is.
Powa Technologies gaat deze dienst aanbieden in grote steden in Denemarken door samen te werken met AFA JCDecaux, dochterbedrijf van de bekende outdoorreclame-aanbieder JCDecaux. Ook werkt Powa samen met de Danske Bank, dat de gratis bankieren-app MobilePay aanbiedt, dat al door 2 miljoen Denen wordt gebruikt.
Bron: adformatie.nl/fonkonline.nl

Lees ook:


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK