Bier met extra laag

BB100817 bier met ARBrouwerij Martens in Bocholt (België) is één van de grootste brouwerijen in België. Zij verpakken hun Kampioensbier in PET flessen. Deze PET-flessen worden direct beprint. Nu experimenteert het bedrijf ook met Augmented Reality. Op de print staan afbeeldingen van personages uit een populaire serie. Scant een consument deze afbeelding, dan krijgt hij een video te zien waarin meer over de serie wordt verteld.

NMP Systems, een dochteronderneming van KHS, levert de techniek. Zij gebruiken UV-inkt van Agfa Graphics, die geschikt is voor verpakken van voedsel. De afbeeldingen worden geprint met een resolutie van 1080 dpi (4 kleuren en wit).

Bier in PET flessen wordt populairder doordat PET eenvoudig te recyclen is en doordat het materiaal lichter is in transport.

Bron: SignPro Benelux

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK