Windowsketch: interactieve etalage-advertenties

windowsketchHet Nederlandse bedrijf Windowsketch komt met een bijzondere vorm van winkelruitreclame. Deze is interactief, afgestemd op het passerende publiek. Hierbij worden advertenties geprojecteerd op winkelruiten die zijn voorzien van zonwerende folie – die het zonlicht tegenhoudt en wel de content toont. Via sensoren en bijbehorende software ‘ziet’ het systeem welk publiek er voor de etalage staat en daarop kan de content worden afgestemd. Windowsketch is hiervoor een samenwerking aangegaan met het Belgische Barco, dat projectoren levert. Op dit moment draait een pilot bij de HEMA in Oss.
Windowsketch biedt retailers ook de mogelijkheid via hun etalage 24 uur per dag, 7 dagen per week, hun producten te verkopen, zelfs wanneer de winkel gesloten is. Via QR-codes die de passant kan scannen op zijn smartphone kunnen ook persoonlijke kortingscoupons worden aangeboden.
Bron: signpro.nl/windowsketch

Lees ook: Vanuit elk reclamemedium met de smartphone aankopen doen


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK