Deutsche Post laat ‘cryptostempels’ bij Joh. Enschedé produceren

Deutsche Post geeft tweede Limited Edition Cryptostempel “Dom van Keulen” uit! Na het succes van de eerste cryptostempel “Brandenburger Tor”, combineert de editie “Kölnische Dom” een echte, zelfklevende postzegel met een waarde van €1,00 en een digitale afbeelding die als een NFT op de blockchain is beveiligd. Op deze manier ontvang je niet alleen een fysieke postzegel, maar ook een uniek digitaal verzamelobject.

We zijn er trots op dat we Deutsche Post steunen in hun initiatief om een nieuwe markt aan te boren met hun serie cryptostempels. Koninklijke Joh. Enschedé biedt een one stop oplossing, van postzegel tot handelsplatform voor postorganisaties die nieuwe klanten willen bereiken en nieuwe inkomstenstromen willen creëren.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK