Delhaize vertrouwt verspreiding folders toe aan bpost

Vanaf januari 2024 staat bpost in voor de wekelijkse verspreiding van de reclamefolders van Delhaize. De ongeadresseerde folders worden in honderdduizenden Belgische brievenbussen door de postbode bezorgd, samen met andere poststukken.

“Wij zijn bijzonder blij dat Delhaize voor de verdeling van zijn wekelijkse reclamefolders nu ook voor bpost kiest. Het was belangrijk voor de winkelketen ​ dat de folders samen met een beperkt aantal andere reclamestukken worden verdeeld. Dit versterkt immers de zichtbaarheid van hun promotionele aanbod,” zegt Jos Donvil, CEO bpost.

Bpost Delhaize

Ook bij Delhaize maken duurzaamheidsinspanningen integraal deel uit van de strategie van de onderneming. Zo heeft Delhaize de distributie van de papieren folder sedert begin 2023 gehalveerd en kiest de onderneming voor spreiding van zijn marketingboodschappen over verschillende kanalen. Dankzij de combinatie van papier en digitaal verhoogt het bereik van de promotionele aanbiedingen.

“Delhaize en bpost, twee bekende Belgische merken, werken al een tijdje succesvol samen voor andere projecten. Delhaize is heel blij met deze nieuwe samenwerking. Deze samenwerking zal ons helpen om de distributie van onze aanbiedingen verder te verfijnen op basis van solide gegevens”, zegt Aude Mayence, Vice President Marketing & Digital van Delhaize.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK