De vkgo selectie 3 juli 2014 – De bal ligt bij jullie!

VKGO banner  compleet 3 juli kopie

Wanneer het om communicatie gaat hanteren MKB-bedrijven steeds vaker een doe-het-zelf techniek, die veel weg heeft van ‘kick and rush’. Het speelveld is echter veel breder.

Het vierdelige trainingsprogramma Beter bedienen = beter verdienen richt de focus dan ook op het versterken van commerciële uitingen. Je doet concrete en direct toepasbare vaardigheden op die jouw totaalprestatie verbeteren. Dat maakt je niet alleen een waardevolle schakelspeler voor bestaande klanten, maar je kunt jouw extra skills ook nog een in de aanval gebruiken. Voor potentiële klanten kan het net dat argument zijn om jou een basisplaats in hun leveranciersteam te geven.

Ricoh biedt samen met de vkgo na de zomer een interessant trainingsprogramma in 4 sessies binnen het thema ”beter bedienen = meer verdienen”. Donderdag 3 juli geven wij jullie graag inzage in de te volgen tactiek met alle ins en outs. Het doel is om elke “wedstrijd”de volle winst te pakken!

Kom dus naar de voorbespreking in Den Bosch. Meld je snel aan op vkgo.nl/selectie en zorg dat je erbij bent, want vol = vol!

 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK