LG G Watch vanaf 8 juli verkrijgbaar

lg-g-watch

De LG G Watch is vanaf dinsdag 8 juli verkrijgbaar in de Benelux. De nieuwe smartwatch op Android Wear gaat 199 euro kosten, zo maakte LG bekend. De LG G Watch werd eerder al aangekondigd.

Het G Watch-horloge is via bluetooth te koppelen aan een Android-smartphone en werkt vervolgens als verlengstuk van de smartphone. Zo toont het klokje bijvoorbeeld nuttige informatie, zoals Whatsappjes, Facebook notificaties of wie er belt.
Daarnaast heeft de LG G Watch stemherkenning. Dit maakt het mogelijk om vragen te stellen en opdrachten te geven. Je kunt bijvoorbeeld tekstberichten versturen door tegen het horloge te praten. Of direct een opdracht geven om relevante informatie op te zoeken, zoals de kortste weg naar een bestemming. Door de stemherkenning zijn knoppen of toetsen op de LG G Watch overbodig, aldus LG.

Nederlandse consumenten die voor 31 augustus bij een Vodafone of Belcompany winkel een abonnement afsluiten of verlengen in combinatie met de nieuwe smartphone LG G3 ontvangen de LG G Watch gratis. Kijk voor meer informatie over deze actie op: www.thenewsmart-g3-vodafone.nl. Wie niet kan wachten kan de G Watch vanaf vandaag pre-orderen.

(bron: Connexie)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK