De Nationale Uitgevers Enquête over AI

Uitgeefplatform inct heeft een enquête gepubliceerd om het gebruik van AI binnen uitgeverijen in kaart te brengen.

Articial Intelligence

Kunstmatige intelligentie, AI, staat volop in de belangstelling, ook in de uitgeverij. Het aantal toepassingen is ongelooflijk groot. In de uitgeefsector gaat het vooral om tekstgeneratie en -verbetering en beeldgeneratie. inct is benieuwd hoe de professionals in de sector denken over AI , maar vooral of en hoe ze het toepassen.  Daarom vragen we u deze enquête in te vullen. Dat kan anoniem. 

Overigens: een deel van de vragen die we stellen heeft ChatGTP ons aangeraden, maar we delen de resultaten niet met anderen.

Naar de enquête

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK