De Groene Amsterdammer nam afscheid van plastic wikkel

Het liefst zou het bedrijf helemaal geen wikkel meer toepassen, maar dat kan volgens verspreider PostNL alleen voor uitgaven met een fors hoge oplage, zoals ANWB Kampioen. Senefelder maakte de overstap van plastic naar papier mogelijk.

De Groene Amsterdammer

Op de website van Senefelder worden de verschillende milieu-aspecten rondom plastic- en papieren wikkels verder verduidelijkt.

Met een recente investering van Senefelder, was het voor De Groene mogelijk zowel de kosten laag te houden als te voldoen aan steeds strenger wordende milieu-eisen met betrekking tot wikkels van tijdschriften.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK