De Best Verzorgde Boeken 2018

Alle betrokkenen bij De Best Verzorgde Boeken 2018 zijn afgelopen vrijdag ontvangen in het Stedelijk Museum bij de opening van de tentoonstelling De Best Verzorgde Boeken. Aanwezig waren: fotografen, lithografen, drukkers en binders!

Voor het eerst dit jaar kan het Nederlandse publiek de 33 Best Verzorgde Boeken 2018 zien – én inkijken – in het Stedelijk Museum Amsterdam. Vrijdagmiddag vond de opening van de tentoonstelling plaats, waarbij de bedenkers, uitgevers, ontwerpers, lithografen, drukkers en binders van de 33 boeken gehuldigd werden.

de-best-verzorgde-boeken-facebook

De catalogus is dit jaar ontworpen door de Friese ontwerper Gert Jan Slagter. Naast het juryrapport heeft Tsead Bruinja, de Dichter des Vaderlands, speciaal een gedicht geschreven, waarin hij een ode brengt aan het boek. De catalogus verschijnt in 33 verschillende kleuren linnen banden, een feestelijke groet aan de 33 winnaars.

Bron: website

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK