Dataline met nieuwe versie MultiPress 6.0 Sirius op FESPA 2024

De nieuwe mogelijkheden in versie 6 biedt bedrijven in de sign- en grootformaatsector innovatieve oplossingen en effectieve antwoorden op business issues zoals de steeds toenemende concurrentie, prijsdruk, en tekort aan geschoold personeel.

Multipress 6 Fespa 2024

Sign- en grootformaatbedrijven werken met kleine teams en vaak ontbreekt het aan gespecialiseerde ondersteuning en kennis voor prepress en productiebegeleiding. Dit kan leiden tot uitdagingen in de coördinatie van productieprocessen, de planningsopvolging en uiteindelijk onbeheersbare verschillen tussen berekende en daadwerkelijke kosten.

De nieuwste versie van de MultiPress Ordermanager biedt hier een doeltreffende oplossing door de ordermanager een overzichtelijke set tools in handen te geven die hem helpen om jobs op te volgen tot in de productie. De ordermanager kan alle stappen gemakkelijk volgen vanuit de vertrouwde MultiPress-omgeving, waardoor tussenliggende geautomatiseerd worden. Dit omvat het controleren en herstellen van inkomende bestanden met Check and Repair, het aansturen van de proofingflow met het opvolgen van goedkeuringen en uiteindelijk, via eenvoudige checks, het toewijzen van de bestanden aan specifieke printproductie en -afwerking.

Intuïtief dashboard

Het grote voordeel van deze aanpak is de aanzienlijke vereenvoudiging van complexe processen via een intuïtief dashboard. Hierdoor wordt niet alleen de efficiëntie verhoogd, maar ook de controle op kosten en productieprocessen geoptimaliseerd. Dit stelt signbedrijven met beperkte technische expertise in staat om snel en succesvol hun productie aan te sturen.

Display Wizard maakt displays berekenen, produceren en opvolgen eenvoudiger

Vanwege hun grotere toegevoegde waarde, zijn displays aantrekkelijke producten voor sign- en grootformaat professionals. Displays zijn echter een complex product op verschillende vlakken zoals het design, de administratie én de productieopvolging.

Ontmoet de Dataline business- en productexperts op FESPA 2024 in hall 1 op stand C90

Je kunt dus veel innovatie verwachten op de Dataline-stand tijdens FESPA 2024! Daarom nodigt CEO Dirk Deroo bedrijfsleiders van sign- en grootformaatbedrijven uit om de nieuwste ontwikkelingen zelf te ontdekken tijdens FESPA 2024. Bezoek de stand van Dataline – MultiPress in Hal 1, Stand C90, waar MultiPress product experts en internationale business development professionals klaarstaan om de innovaties te bespreken.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK