Hoe Wouter Haan twee keer een stuk controle verloor

Wouter Haan had met zijn online drukkerij Reclameland de wind mee en kende vrijwel geen tegenslagen. Totdat hij plotseling de controle verloor.

Simian Nieuwbouw

Zijn bedrijf en privéleven liepen jarenlang op rolletjes. “Natuurlijk heb ik altijd hard gewerkt en maakte ik de juiste keuzes. Maar dat online de toekomst werd, daar is geluk geweest.”

Dat veranderde abrupt toen er een kwaadaardig gezwel bij één van Haans broers werd ontdekt die daar later aan overleed. “Ik werd me ervan bewust dat het allemaal niet maakbaar is. Ik had voor het eerst geen controle.”

Tijdens corona overviel het controleverlies hem een tweede keer. Ineens had Haan ook op zakelijk vlak een flinke tegenslag. Van het onvermoeibare en stressbestendige was nog weinig over.

Hoe is hij door die periodes heen gekomen? Met VNO-NCW deelde hij zijn verhaal.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK