Damen Drukkers heeft met eigen kennis capaciteit om jonge mensen op te leiden tot zelfstandig drukspecialist

Je moet ze maar in huis hebben, mensen met tientallen jaren ervaring, die ‘het vak’ met pleier kunnen overbrengen naar jongeren, die graag opgeleid willen worden tot drukspecialist. Het lukt Damen Drukkers uit Werkendam om die uitdaging te realiseren.

Damen Drukkers Opleiding
Damen Drukkers

Op de LinkedIn pagina zegt het bedrijf: “Het (intern) opleiden van jongeren is van groot belang voor de toekomst. Jongeren startte vaak in een leerling-functie en functioneren na een aantal jaren geheel zelfstandig. Collega Maurice, 33 jaar in het vak, leidt onze leerling Janno op tot drukker. Het delen van zijn ervaring met jongeren doet hem goed. Er worden veel technische aspecten geleerd, waarna de leerling zelf gaat drukken met testorders. Met aansturing van de drukker wordt er veel geleerd en de leerling steeds zelfstandiger.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK