Crea Print Group uit België door Van As in Oud Beierland overgenomen

Crea Print Group is gevestigd in Gits ten zuiden van Brugge en zal onder dezelfde naam in de Belgische regio blijven opereren. De taken van eigenaar Benedict Cosaert zullen worden overgenomen door commercieel directeur Rinske Haan-Van As.

Van As Crea Print

De Crea Print Group bedient met een indrukwekkende reeks opdrachtgevers vooral de retailmarkt, met onder andere point-of-sale materialen. De overname staat in het teken van het verder uitbreiden van de klantenkring in België en verder expansie richting Frankrijk.

Rinske Haan-Van As zegt: “We kwamen elkaar als collega bedrijven al vaker tegen in de Belgische markt.”

Voor directeur Benedict Cosaert van Crea Print Group kwamen de overnamegesprekken op een gunstig moment. Hij wil zich nu verder concentreren op zijn andere twee bedrijven. Bij Crea Print Group werken 11 mensen, bij Van As inmiddels 35.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK