Chris Peeters benoemd als CEO van bpostgroup

De Raad van Bestuur van bpostgroup heeft Chris Peeters benoemd als nieuwe CEO van bpostgroup voor een periode van 6 jaar.  

Bpost Chrispeeters

Chris Peeters (56 jaar) groeide op in Zonhoven en heeft een MSc Burgerlijk Ingenieur van de KULeuven. Voordat hij in 2015 bij Elia Group aan de slag ging als CEO, leidde Chris de consultancy-activiteiten van Schlumberger in Afrika, Europa, het Midden-Oosten en Rusland. Daarvoor werkte hij 14 jaar bij McKinsey (waarvan 7 jaar als partner), waar hij zich specialiseerde in de energiesector. In 2021 werd hij door het financieel-economisch weekblad Trends uitgeroepen tot Manager van het Jaar omdat hij “een hardwerkende manager mét visie (is), die beide voeten op de grond houdt en in stilte heel wat zaken doet bewegen, waarbij hij de belangen en verwachtingen van de verschillende stakeholders weet te verzoenen.”  

Chris Peeters: “Ik dank de Raad van Bestuur voor het vertrouwen dat ze in mij stellen. Ik ben trots om binnenkort mijn nieuwe rol op te nemen. Na acht intensieve jaren, zit Elia Group op koers voor een succesvolle energietransitie en toekomst. De tijd is rijp voor een nieuwe fase in mijn carrière en met bpostgroup, zal ik de leiding nemen in een sector die me sterk interesseert en die ingrijpende veranderingen doormaakt in een snel veranderende internationale context. Ik bewonder oprecht de veerkracht die het bedrijf en zijn medewerkers in het verleden hebben getoond en waardeer het enorme potentieel. Samen met het Directiecomité en alle teams zullen we voortbouwen op deze solide basis en sterke troeven om de positie van bpostgroup als toonaangevende e-commerce logistics speler in België en de wereld te versterken.” 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK