CHILI Create 2023: “Samenwerken voor creatieve automatisering!”

CHILI Publish organiseert deze week het CREATE event in Brussel. Eén van de sprekers is Ramon van Wingerden, die vandaag de visie van Prindustry deelde in zijn presentatie “Behind the Curtains of a Successful Enterprise Brand Portal”.

CREATE is het community event van creatieve automatiseerder CHILI Publish. Tijdens het tweedaagse evenement laten diverse creatieve geesten zien hoe Creative Tech de automatisering van multichannel grafische productie naar een nieuw niveau tilt. Sprekers en deelnemers zijn thought leaders, creatieven, beslissers, technologen en CHILI partners.

Chili Create 2023 2

Eén van die partners is Prindustry. Ramon van Wingerden: “In de afgelopen drie jaar hebben we een grote verschuiving gezien. IT wordt een steeds belangrijker onderdeel in het communicatieproces voor klanten. Wij pleiten daarom voor samenwerking, met de grafische partner, voor de eindklant. Soms is het voor de grafische ondernemer een omslag om met een IT partner naar de klant te gaan. Maar de IT complexiteit voor een online communicatieportaal is te groot om zelf te organiseren. Samen bereiken we vanuit onze eigen expertise de beste klantoplossing.”

.

Meer weten? Op dinsdag 14 november a.s. geeft Prindustry een Online Kennissessie over dit onderwerp.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK