CES 2023 in Las Vegas van start

CES stond oorspronkelijk voor Consumer Electronics Show. Deze tech beurs wordt jaarlijks gehouden in Las Vegas, waarbij naast de ‘giganten’ vooral ook start-ups de show stelen.

Event Ces 2023

Met 3200 exposanten uit 173 landen is de beurs wereldwijd groots te noemen met zelfs 4700 mediatitels, die verslag doen van het event. Het event dekt maar liefst 41 technologische vakgebieden af. CES duurt nog tot en met 8 januari 2023.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK