SI’BON op reis naar SignExpo2023 Las Vegas

Brancheorganisatie SI’BON organiseert een reis voor haar leden naar de Sign Expo van de International Sign Association. De reis vindt plaats in de week van Pasen van 10 tot en met 16 april 2023. Naast het bezoek aan de beurs wordt ook een bezoek gebracht aan een groot sign bedrijf in de gokstad.

Signexpo Las Vegas 2023

Naast het bezoek aan de beurs is er natuurlijk volop gelegenheid de stad of de nabije omgeving te bekijken, waarbij de Grand Canyon en/of de Hoover Dam zeker niet onvermeld mogen blijven. Wil je die reis ook meemaken, stuur dan een mail naar SI’BON.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK