CameraPlus + Airsnap is groepfoto’s maken met twee smartphones

AirsnapSmartphones worden steeds slimmer en steeds betere camera’s. Dat zit niet alleen in de hardware, maar vooral in de software. Neem nu CameraPlus een app waarmee je met twee smartphones foto’s kunt maken van jezelf of van een groep. Met een van de smartphones bestuur je via Airsnap, een vorm van bluetooth draadloze communicatie, de andere die net zover weg kan zijn als je wilt.  CameraPlus is via de Apple Store beschikbaar voor iPhone en iPad en heeft nog een aantal andere slimme functies, zoals het instellen van de focus afstand, het automatisch sterk verbeteren van je fotokwaliteit en het aanpassen van de belichting aan de omgevingscondities. En dat alles voor minder dan een euro, dat is pas slim!

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK