Calvé verstopt gouden wikkel in jubileum pindakaaspotten

Deze mei is het 75 jaar geleden dat Calvé werd geïntroduceerd in Nederland. Ter ere van zijn 75e verjaardag trakteert Calvé de hele maand mei op een campagne die de rijke (reclame)historie viert. 

Calve 75jaar 430x400 1

De campagne wordt ingevuld middels een 360 graden aanpak, volledig in het teken van 75 jaar Calvé in Nederland. Zo wordt er op de winkelvloer geactiveerd met feestelijke pindakaaspotten. Calvé heeft 75 potten pindakaas voorzien van een gouden wikkel aan de binnenkant. Deze potten zijn verspreid over verschillende supermarkten in Nederland. De gelukkige vinders winnen een jaar lang gratis pindakaas. Het merk doet verder PR-onderzoek naar de favoriete broodjes pindakaas van Nederland, om vervolgens met een nostalgische bakkerij het land in te trekken en Nederland te trakteren op hun favoriete broodje.

Jan van den Berg, marketeer bij Calvé Pindakaas: “Al 75 jaar is Calvé de brandstof voor alle kinderen met grote dromen. En daar zijn we heel trots op! Deze maand vieren we de rijke historie van Calvé door een spotlight te zetten op alles wat dit merk groot heeft gemaakt. Zo brengen we de helden uit de commercials weer terug op tv en delen we de lekkerste dikke boterhammen met pindakaas uit. Want wie jarig is, trakteert!”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK