Multicopy gaat voor merkvergroting met C2B

Multicopy is een partnership aangegaan met C2B om de merkbekendheid van het franchiseconcern voor communicatie-oplossingen te vergroten.

Multicopy Slogan

Multicopy heeft 50 vestigingen verspreid over heel Nederland en zet nu in om haar marktpositie nog verder te verstevigen. Daarvoor heeft de communicatiepartner creative digital agency C2B gevraagd het merk verder uit te bouwen. Er zullen meerdere campagnes worden opgezet om te werken aan zowel de merkkennis als aan een verhoogde conversie op de producten en diensten zoals drukwerk, signing en communicatieadvies.

Dit kalenderjaar ontwikkelt C2B onder meer een branding campagne om de merkbekendheid van Multicopy te vergroten. Daarnaast lanceren ze drie middelgrote campagnes, zogeheten ‘Hub-campagnes’, waarin de verschillende specifieke diensten van Multicopy worden uitgelicht. Verder is C2B ook verantwoordelijk voor de ongoing social ads van het bedrijf, de ‘Hygiene-content’, met als doel: het stimuleren van conversies.

“De mensen van C2B hebben een enorme kennis over het online zichtbaar maken van je merk. Dat hadden we als Multicopy nodig. Daarmee kunnen we zowel bestaande klanten breder bereiken, als nieuwe doelgroepen informeren over onze communicatieoplossingen. Onze samenwerking komt dan ook op het juiste moment.
Met de juiste mensen en een hele nieuwe marketingaanpak die past bij deze veranderende wereld. Samen versterken we elkaar”, zegt Annette Dales, algemeen directeur van Multicopy The Communication Company.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK