Boekjes ‘Willem van Oranje’

In opdracht van Typography Interiority & Other Serious Matters uit Den Haag, heeft Impressed print en sign boekjes gemaakt over een nieuw beeld in de oudste stad van Holland, gemaakt door de beeldhouwer Arie Schippers. In Dordrecht is een gedenkteken onthult voor Willem van Oranje en de Eerste Vrije Statenvergadering in Dordrecht van 19 juli 1572.

Het gedenkteken is een geschenk van de Prins Willem de Eerste Herinneringsstichting. Bijzonder aan dit boekje is de afwerking: Genaaid gebonden met zwart garen, rechte rug van de rol, kapitaalbandje in oranje, kneep ingebrand en voorzien van een oranje leeslint. Heel papieren band voorzien van 1 mm grijsbord. Boekjes met voor én achter vier pagina’s schutbladen in omslag, met als papiersoort: Munken Polar.

 Boekjes 'Willem van Oranje'

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK