Boekjes ‘Willem van Oranje’

In opdracht van Typography Interiority & Other Serious Matters uit Den Haag, heeft Impressed print en sign boekjes gemaakt over een nieuw beeld in de oudste stad van Holland, gemaakt door de beeldhouwer Arie Schippers. In Dordrecht is een gedenkteken onthult voor Willem van Oranje en de Eerste Vrije Statenvergadering in Dordrecht van 19 juli 1572.

Het gedenkteken is een geschenk van de Prins Willem de Eerste Herinneringsstichting. Bijzonder aan dit boekje is de afwerking: Genaaid gebonden met zwart garen, rechte rug van de rol, kapitaalbandje in oranje, kneep ingebrand en voorzien van een oranje leeslint. Heel papieren band voorzien van 1 mm grijsbord. Boekjes met voor én achter vier pagina’s schutbladen in omslag, met als papiersoort: Munken Polar.

 Boekjes 'Willem van Oranje'

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK