Bijna thuis

BB151104 Bijna thuisEen bijzonder boek over bijzondere kinderen zag onlangs het daglicht. Het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam bestaat 30 jaar. Een goed moment om stil te staan bij alle mooie dingen die door het Huis en de vrijwilligers, die zich elke dag weer inzetten, worden gedaan. Zo werd in het bijzijn van burgemeester Aboutaleb het boek ‘Bijna Thuis’ gelanceerd. In het boek, dat speciaal voor het 30 jarig bestaan is gemaakt, vertellen zowel de jonge patiënten als hun ouders, vrijwilligers, bekende en onbekende Rotterdammers, maar ook andere direct betrokkenen aan de hand van teksten, beelden en tekeningen wat ‘Bijna Thuis’ voor hun betekent.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK