Bewegende postzegels om de Rode Duivels te steunen

Belgische postbedrijf Bpost brengt speciale postzegels uit waarop beweging wordt gesuggereerd.

Bpost Bewegende Postzegels

“Waar is da feestje? Hier is da feestje!”, de hymne die de voetbalstadions in vuur en vlam zet tijdens de wedstrijden van de Rode Duivels, resoneert voortaan ook in de Belgische brievenbussen. Ter gelegenheid van Euro 2020 brengt Bpost speciale postzegels uit waarop beweging wordt gesuggereerd, om de Rode Duivels een hart onder de riem te steken.

Bpost Bewegende Postzegels Rode Duivels

Het blaadje, dat twee verschillende postzegels bevat, geeft een lenticulair effect. Als je het schuin houdt, wordt er een beweging gesimuleerd. Op het blaadje zie je het stadion in de Belgische kleuren. Op een van de twee postzegels scoort een voetballer een doelpunt. De andere toont een supporter in een truitje met de slogan: ‘Waar is da feestje? Hier is da feestje!’ Het is de eerste keer dat deze technologie op Belgische postzegels wordt gebruikt.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK