Bereik huis-aan-huisbladen groter dan dagbladen

BB160525 H-A-H bladenDe dagbladen lopen het snelst terug van alle massamedia. Het totale dagbereik van de dagbladen komt tegenwoordig zeer dicht in de buurt van de hah-bladen, die de laatste tijd opvallend stabiel zijn gebleven (van 46% naar 45%).
Dit en andere bespiegelingen is te lezen in een blog op Adformatie.

We constateerden al eerder dat hah-bladen vooral een imago probleem hebben, mochten de cijfers deze zelfde trend blijven volgen, dan kunnen we binnenkort constateren dat de hah-bladen een groter bereik hebben dan de dagbladen. Vooral als we alleen de regionale dagbladen nemen, dat is immers de eerlijke concurrent van de hah-bladen, dan zien we dat de hah-bladen bijna het dubbele bereik genereren. Lees hier meer.

Voor wie meer over huis-aan-huis reclame wil weten is op 26 mei de dag van de brievenbusreclame in Amsterdam.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK