Buitenreclame droomhuis in Abri en Total View Tram

JCDe huidige woningmarkt vraagt huizenkopers snel te schakelen. Om dat mogelijk te maken lanceert Rabobank voor haar klanten de ‘Hypotheek binnen een week’. De financiering van je droomhuis bij de Rabobank, ondersteunt de hypotheekverstrekker in Amsterdam met een toepasselijke buitenreclame-special en een Total View Tram bij buitenreclame-exploitant JCDecaux.

Zo heeft Rabobank een Abri op het Leidseplein omgebouwd tot twee mini-grachtenpanden, inclusief karakteristiek dak en sfeervolle verlichting in de avonduren. Daarnaast geeft een Total View Tram OV-reizigers de beleving een Amsterdams pand binnen te stappen. Rabobank nodigt het publiek daarbij uit om deze Branded Tram te fotograferen en het beeld te posten op social media met de hashtag #woontram.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK