Magazine Libelle groeit naar crossmediaal merk met Libelle TV

libelleVrouwenmagazine Libelle lanceert tijdens de Libelle Zomerweek haar eigen online tv-zender Libelle TV. Met het tijdschrift Libelle, het online platform Libelle Daily, het jaarlijkse evenement de Libelle Zomerweek en een eigen online tv-zender, is Libelle uitgegroeid tot een allround crossmediaal merk met een totaal bereik van 4.2 miljoen vrouwen. Libelle TV biedt eigen Libelle-formats met dagelijks unieke content van de nieuwe generatie vloggers.

Hilmar Mulder, hoofdredacteur Libelle: “Met Libelle TV komt ons blad nu echt tot leven. Per maand bezoeken 1,7 miljoen vrouwen tussen de 20 en de 65 jaar Libelle.nl. Voor de grootste groep, vrouwen van 45-54 jaar, was simpelweg niet zoveel interessante videocontent. Daar brengen wij met Libelle TV verandering in. Wij maken dagelijks nieuwe video’s en brengen zo hun leven op een inspirerende, warme en aansprekende manier herkenbaar in beeld.”

Nieuwe generatie vloggers
Libelle TV introduceert een nieuwe generatie vloggers, voor álle vrouwen van álle leeftijden. Herkenbare en persoonlijke verhalen van echte mensen, uit het leven gegrepen. Persoonlijke tips en inspiratie van vloggers en experts. Het vertrouwde Libelle-gevoel komt tot leven in bewegend beeld. De Libelle-vloggers zijn specialist op verschillende terreinen, zoals reizen, sport, spiritualiteit, food, mode, beauty en tuinieren. Libelle gaat zelf ook vloggers opleiden en is daarom op zoek naar nieuw vlogtalent. Zij starten een campagne waarin bekende vloggers Furtjuh en Mascha van Beautygloss hun moeders inzetten om ook te gaan vloggen en zij vragen aan hun fans om moeders, tantes of de buurvrouw op te geven als nieuwe Libelle-vlogger.

Libelle TV is te vinden op libelletv.nl of via de Libelle TV app, gratis te downloaden in de App Store of Google Play Store.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK