Belgische Graphius maakt oversteek naar Engeland

Graphius maakte op haar website en via een persbericht bekend, de Londense drukkerij
Park Communications te hebben overgenomen. Volgens CEO Denis Geers past de overname in de langetermijnstrategie van de onderneming.

Overname Park Graphius
Van links naar rechts: Heath Mason (CEO Park), Alison Branch (Algemeen directeur Park), Joris Deckers van Graphius (co-CEO Park),
Philippe Geers (CFO Graphius Group) en Denis Geers (CEO Graphius Group).

Graphius heeft de ambitie haar activiteiten uit te breiden in thuisland België, maar ook in Nederland, Frankrijk en dus ook het Verenigd Koninkrijk.

De Londense drukkerij heeft volgens het persbericht van Graphius een omvangrijk klantenbestand in kunstreproducties en -boeken, reclamedrukwerk en producten voor de uitgeverswereld. Er werken 90 mensen bij de Londense drukkerij.

De totale omvang van de Graphius groep is nu 480 werknemers, met een omzet van 100 miljoen euro in 2021, verdeeld over de vijf productiesites. Volgens het persbericht bedroeg de omzet van Park in 2021
18 miljoen euro.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK