Beeldend kunstenaar werkt met Océ Arizona

Canon en beeldend kunstenaar Peter van Ede hebben een uniek samenwerkingsproject gestart. In een atelier – omgedoopt tot Creative playground – maken Canon en Van Ede aan onder andere studenten van kunst- en designacademies zichtbaar, welke mogelijkheden de Océ Arizona grootformaat flatbedprinter biedt. In zijn ontdekkingstocht experimenteert Van Ede met materialen om nieuwe toepassingen te ontwikkelen. Van Ede werkt in zijn atelier met een Océ Arizona van Canon, en ontdekte zo de creatieve mogelijkheden van print voor de meubel- en interieurindustrie. Zo maakt de Océ Arizona het mogelijk niet langer vanuit het platte vlak te denken, maar in ruimtelijkheid en driedimensionaal. “Dankzij de Océ Arizona is het nu mogelijk om in enkele stuks de meest fantastische producten te maken, en driedimensionaal te denken”, zegt Van Ede.
Bron: Canon

 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK