Bannerbow bedenkt nieuwe variant in bannersegment

Iedereen kent langzamerhand de ‘gewone’ roll-up banner wel. Een variatie op die banner is bedacht door het Zweedse bedrijf Bannerbow. Kansen voor bedrijven in bannerproducties?

Bannerbow maakt ‘gebogen banners’ voor binnen- en buitentoepassingen. Met als doel: meer op te vallen in vergelijking tot de gewone roll-up banner.

Bannerbow

Bannerbow levert via de Nederlandse importeur MERK display in Barneveld. Het bedrijf is sinds april jl. vertegenwoordiger van het Zweedse product, welke in de drie onderstaande uitvoeringen kan worden geleverd.

Bannerbow Varianten

De Bannerbow is verkrijgbaar in drie formaten: klein (breedte 30 cm x hoogte 245 cm), medium (breedte 40 cm x hoogte 320 cm) en groot (breedte 50 cm x hoogte 375 cm).

Ze zijn wel wat zwaarder dan een gewone roll-up banner, vooral voor buitenuitvoeringen is dat wel noodzakelijk. Het gewicht van een Bannerbow varieert van 15 kilo voor een Indoor-versie en 32 kilo voor een Hybrid-systeem.

Ook het ‘opzetten’ duurt iets langer in vergelijking tot het uitrollen van een roll-up banner. Je moet er 5 minuten voor uittrekken.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK