Audax Groep benoemt Hans Willem Cortenraad tot CEO

Hans Willem Cortenraad is per 1 januari benoemd tot CEO van Audax Groep. Huidig algemeen directeur Hubert de Leeuw treedt toe tot de Raad van Commissarissen.

Audax

Audax levert dagelijks aan ruim 150 eigen winkelpunten, 350 franchisewinkels, 100 inkooppartners en vier webwinkels, in totaal 4.500 buurt- en distributiepunten, waaronder verschillende retailers. Audax Groep is een Nederlands printmedia- en retailbedrijf. Het heeft onder meer de retailformules AKO, Read Shop en Bruna in beheer.

Hans Willem Cortenraad: “Zeer gemotiveerd en gedreven start ik aan deze functie. Ik vind het belangrijk om de belangrijke positie van Audax in de consoliderende markt te continueren en te borgen. Audax heeft bovendien een belangrijke rol bij het in standhouden van een brede beschikbaarheid en pluriform aanbod van titels in de gehele markt”.

Hubert de Leeuw, 3e generatie in het familiebedrijf: “Ik ben zeer verheugd met de aanstelling van Hans Willem als mijn opvolger. Met de ervaring van Hans Willem Cortenraad, waaronder 18 jaar CEO van Centraal Boekhuis en 3 jaar CEO van winkelketen Bruna is hij de juiste man als mijn opvolger.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK