Apple World Wide Developers Conference dit jaar online

Het WWDC staat bekend als het grote Apple event, voornamelijk bedoeld voor ontwikkelaars uit de hele wereld. Nog geen dag na het besluit van president Trump om het luchtruim af te sluiten voor de meeste Europese landen, besloot Apple maatregelen te nemen.

Ze lopen daarbij vooruit op een mogelijke verlenging van het invliegverbod. WWDC vindt plaats in juni, maar Apple neemt geen enkel risico. Apple kiest voor een volledig online programma, anders dan Google en Facebook die hun ontwikkelaarsconferenties volledig annuleerden. Microsoft volgt het voorbeeld van Apple en gaat ook online.

Bron: RTL-Z, Bright

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK