Apple World Wide Developers Conference dit jaar online

Het WWDC staat bekend als het grote Apple event, voornamelijk bedoeld voor ontwikkelaars uit de hele wereld. Nog geen dag na het besluit van president Trump om het luchtruim af te sluiten voor de meeste Europese landen, besloot Apple maatregelen te nemen.

Ze lopen daarbij vooruit op een mogelijke verlenging van het invliegverbod. WWDC vindt plaats in juni, maar Apple neemt geen enkel risico. Apple kiest voor een volledig online programma, anders dan Google en Facebook die hun ontwikkelaarsconferenties volledig annuleerden. Microsoft volgt het voorbeeld van Apple en gaat ook online.

Bron: RTL-Z, Bright

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK