Alex Wiersma CEO van Kaleidoscope Gift-Wrap en Keijzer Papier

Alex Wiersma is per 1 april tot CEO benoemd bij twee ondernemingen, die internationaal actief zijn als producenten van cadeau- en geschenkpapier en geschenkzakken.

Alex Wiersma
Alex Wiersma

Wiersma brengt de nodige kennis mee vanuit diverse disciplines, maar ook zeker vanuit het verpakkingen segment. Hij was onder andere CEO bij Royal Hoitsema labels ((van 2013 tot en met 2017). Daarnaast werkte hij ook in diverse management functies bij diverse uitgevers.

Kaleidoscope Gift-Wrap (Almelo) en Keijzer Papier (Wormerveer) leveren hun producten aan onder andere grote retailketens als Hema, Blokker, Intertoys, Expert, Braun&Company en Kruidvat. Het gaat hierbij om zowel consumentenrollen als toonbankrollen, eigen collectie en private label. Eigenaar is participatiemaatschappij Pallas X uit Bunschoten.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK