Alex de Astronaut maakt kans op Auggie

alex astronaut

Alex de Astronaut’, een kinderboek met 3D interactie, dat onlangs bij het Belgische Ballon Media op de markt kwam, is bekroond met een nominatie voor een ‘Auggie’. Auggies zijn Amerikaanse awards voor baanbrekend werk op vlak van augmented reality. De uitslag wordt op 28 mei bekendgemaakt

Het baanbrekende kinderboek is een krachtige mix van een traditioneel voorleesboek, met krachtige prenten, en high tech ‘gaming’. Dat is ook de Augmented World Expo niet ontgaan. Deze Vlaamse productie maakt nu kans op een internationale erkenning.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK