Meet Mr. PrintPakt: Alex Kunst

alex kunstJournalist Alex Kunst is het nieuwe gezicht van PrintPakt. De ex-hoofdredacteur van Graficus, Publish en PrintMatters gaat de boer op om ondernemers, marketeers, inkopers en uitgevers warm te maken voor drukwerk. PrintPakt is een initiatief van branche-organisatie KVGO, bedoeld om print als medium in de communicatiemix te promoten. De PrintPakt-campagne stuit tot nog toe op veel kritiek vanuit grafisch Nederland – men zou er in de markt te weinig van horen. Hopelijk komt daar met de komst van Alex Kunst verbetering in. Alex verzorgt ook enkele sessies op de Grafische Vakbeurs op 10, 11 en 12 maart in Gorinchem.
Bron: printpakt.nl

Lees ook mijn blog over ophef rondom PrintPakt

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK