After Adobe Max 2021 gaat online

AAMAX, het jaarlijkse VIGC-event na Adobe Max zal niet in Bluepoint Antwerpen gaan plaatsvinden.
Door de steeds zorgelijker wordende coronasituatie is besloten dit event een online opzet te geven.

Het programma wordt echter niet gewijzigd. Alle sprekers hebben hun medewerking toegezegd aan de online variant.

Aamax 2021

Adobe MAX had dit jaar als thema: Creativity in Design. Het event is de absolute ‘hoogmis’ voor (web)designers, fotografen, ontwikkelaars en al wie betrokken is in de (print)media creatie en productiecycli. AAMAX vat de belangrijkste sessies samen, waarbij de bijna onmogelijke keuze gemaakt moet worden uit de ruim 400 sessies en workshops die tijdens Adobe MAX werden gepresenteerd.

Als kers op de spreekwoordelijke taart, voegen wij voor ons vijfjarig jubileum een extra Belgisch accent toe met twee verrassende keynotes rond ‘Connected Design’ door Fons Put van VIGC en ‘Radical design & Activism’ door Michel Brouwer en Joke Kenis van DesignSkills.

Dus heb je Adobe MAX gemist of zag je de bomen door het bos niet meer maar ben je wel benieuwd naar alle nieuwigheden? Of misschien ben je benieuwd naar onze keynotes? Schrijf dan nu snel in.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK