Adobe introduceert Creative Cloud Express

Met de slogan: ‘Het nieuwe product voor web en mobiel stelt iedereen in staat om snel en gemakkelijk opvallende content te maken en te delen’ introduceert Adobe het nieuwe ‘Express’ product binnen de Creative Cloud. Een product voor web en mobiel dat het eenvoudig maakt om mooie content te maken en te delen. Creëer gemakkelijk social posts en marketingmaterialen, zoals logo’s, flyers, banners en presentaties. 

Creative Cloud Express Logo

Creative Cloud Express maakt het voor iedereen mogelijk om zijn of haar creativiteit te uiten, door toegang te bieden tot duizenden sjablonen, lettertypen en hoogwaardige assets. Ook is het mogelijk om in slechts een paar klikken content te maken met behulp van de drag-and-drop functie. Creative Cloud Express is ontwikkeld door de leider op het gebied van creativiteit en biedt duizenden hoogwaardige sjablonen, 20.000 eersteklas Adobe-lettertypen en 175 miljoen gelicentieerde Adobe-stockafbeeldingen. Creative Cloud Express maakt gebruik van Adobe Sensei, Adobe’s krachtige AI/ML-framework en de geavanceerde technologie achter Adobe’s toonaangevende programma’s, zoals: Photoshop, Premiere en Acrobat.

Prijzen en beschikbaarheid

  • Je kan gratis van start met Creative Cloud Express en is per direct voor iedereen beschikbaar.
  • Creative Cloud Express is beschikbaar via adobe.com/express en als gratis app in de App store, Google Play en de Microsoft Store.
  • Creative Cloud Express is inbegrepen bij Creative Cloud Alle Apps, en bij de abonnementen voor één app van meer dan $20. Adobe Creative Cloud Express is gratis voor K-12.
  • Het Creative Cloud Express-premiumplan met extra functies is verkrijgbaar voor $9,99.
  • Creative Cloud Express voor bedrijven en teams komt in 2022.
  • Aanvullende abonnementsvormen zijn hier beschikbaar.

Bron: persbericht Adobe

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK