Creatief met sneakers

SneakersIn de jaren negentig zagen we de eerste schoenen met lampjes in de zolen. Binnenkort kan je zelf door middel van HD schermen je schoen van uiterlijk laten veranderen met behulp van een iOS app. De sneakers van ShiftWear hebben flexibele HD-kleurenschermen aan de zijkanten waarmee je er via je iPhone allerlei animaties op kan projecteren.

Dankzij de interactieve schermen zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je ze in een handomdraai van kleur laten veranderen, maar met een animatie kan het ook lijken alsof je schoen langzaam afbrokkelt. Als je zelf creatief bent is het ook mogelijk een design te ontwerpen of je kan iets van een andere ontwerper kopen. De opbrengsten gaan dan volledig naar de ontwerper.

De sneakers zijn er in verschillende modellen en kleuren en een batterij gaat zo’n 30 dagen mee.

Meer info vind je hier.

 

 

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK