Textielgroothandel gaat ook voor duurzame relatiegeschenken

Volgens de Promotional Products Association International (PPAI) ontvangen mensen graag gepersonaliseerde relatiegeschenken van bedrijven, en 3 van de 4 houden het als het product nuttig is. Daarom diversifieert textielgroothandel Wordans de kledingmark,t door een nieuwe categorie duurzaam geproduceerde geschenkartikelen te introduceren.

De categorie relatiegeschenken is uitgebreid tot nu 11 subcategorieën in persoonlijke verzorging en wellness, sport en recreatie en technische accessoires, evenals een enorme kerstselectie. De meeste van deze nieuwe producten zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals hout, bamboe, papier, katoen en gerecycled plastic.

Wordans

In een verklaring over dit nieuwe assortiment stelt Wordans COO Nolwenn Conan: “Ons bedrijf is klantgericht, dus we luisteren actief naar onze klanten en spelen in op hun behoeften. Met zo veel van onze klanten die niet alleen op zoek zijn naar aanpasbare kleding, maar ook naar gepersonaliseerde relatiegeschenken en promotionele producten, zijn we blij om hun leven gemakkelijker te maken door te leveren wat ze nodig hebben.”

Wordans is een whitelabel B2B en B2C marktplaats, met een focus op kleding, opgericht in Canada in 2017. Het is nu actief in meer dan 20 markten in Europa, Amerika en Australië.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK